Gilla och dela oss!

BarncykelExperten.se

En utmanare som erbjuder ett av de absolut största sortimenten av balanscyklar online. Här finns över 60 cyklar att välja mellan men trots det stora antalet är det ganska lätt att leta sig fram då deras filterfunktioner är smarta.

Screenshot från Barncykelexperten.se

Man kan där klicka i om det ska finnas cykelkorg, ringklocka och vilken färg cykeln ska ha. Är man ute efter ett speciellt motiv från Disney eller Marvel kan man filtrera fram just de balanscyklarna.

Barncykelexperten är en del av leksaksbutiken LitenLeker men med fokus på bara cyklar till barn. Förutom springcyklar för de allra minsta finns här också möjlighet att köpa cyklar till större barn upp till 28 tum.

De varumärken som finns är:

Bra guidning för att hitta rätt cykelstorlek

Något som de jobbat mycket med är att märka upp cyklarna och skapa guider för hur man väljer rätt storlek. När det gäller cyklar ska man inte köpa en cykel att växa in i. Det är dumsnålt att köpa en för stor cykel, speciellt för de minsta barnen som verkligen måste ha en i deras storlek om de ska kunna träna balansen på ett bra sätt.

Barncykelexperten har gjort tabeller för olika längder och storlekar. Innerbensmått, ytterbensmått, sadelhöjd och styrstångens höjd är saker som finns specificerat. Oavsett om du är ute efter en springcykel eller en större cykel kan vi rekommendera att läsa deras: Storleksguide - Välj rätt storlek på er barncykel

Företagsfakta

Org.nr
556880-6706 (OnTheMoon AB)

Säte
Kalmar

Omsättning 2016 (2015)
8,9 Mkr (5,1 Mkr)

Resultat 2016 (2015)
-0,5 Mkr (0 Mkr)

Betalning hos Barncykelexperten

Betalningar hanteras genom Klarna och du som kund kan välja att betala med kort eller mot faktura.

Alla ordrar över 800 kr är fraktfria. Köper du en balanscykel kommer du i vissa fall över gränsen och i andra ligger du strax under. Lägg då till en bra cykelhjälm och du får din order fraktfritt.

Hemsida
http://www.barncykelexperten.se

Om sidan | Sajtkarta