Gilla och dela oss!

Puky springcyklar

Puky har utvecklat och tillverkat barncyklar i över 60 år. Tillverkningen sker i Tyskland och är av högsta kvalité. Barnets säkerhet kommer alltid i första hand och varje modell har säkerhetstestats av oberoende organisation. Styret har ingen styrbegränsning då Puky’s studier visat att det är större risk att barnet skadar sig om styret inte kan vika undan helt när de ramlar.

» Flyttfest hos Babyland - 25% på PUKY springcyklar

En modern design med riktiga luftdäck och lågt insteg gör det mycket enkelt för barnen att lära sig hålla balansen. De är tillverkade med stålram och låg vikt. Både styre och sadel är höj och sänkbar, cyklarna levereras färdigmonterade förutom styret som enkelt skruvas fast. Broms och stöd är standard utom på de allra minsta modellerna.

Puky är inget lågprismärke men ger god valuta för pengarna och har ett högt andrahandsvärde.

Puky erbjuder balanscyklar till barn mellan två och sex år. I sortimentet finns cyklar med fyra hjul (Pukylino) för de allra minsta och sen med två hjul för något större barn med lite bättre utvecklad balans som vill träna cykling.

Vilka återförsäljare kan man köpa Puky cyklar online hos?

Du kan beställa Pukys cyklar online från flera olika återförsäljare:

Exempel på cykelmodeller

Puky LR XL

Puky springcykel lime

Specifikationer

Lämplig för för barn från ca 3,5 år (97cm) upp till ca 6 år. Kraftig ram med svarta detaljer, Svarta sportiga aluminiumfälgar. XL har lite grövre kullagrade luftgummihjul, stöd och klämbroms som verkar på bakhjulet. Bromshandtaget kan enkelt justeras för att passa små händer. Givetvis kan höjden justeras både på sadel och styre. Ramens utformning gör det enkelt att stiga på och av cykeln.

Finns i färgerna Guld, Svart och Limegrön som på bilden ovan.

Cykelns mått:
Längd: 92cm
Bredd: 43cm
Sadelhöjd: Min 40cm, Max 52cm
Höjd på styret: Min 54cm, Max 62cm

Babyland säljer flera olika färger med handbroms. Även Stor och Liten har modellen LRXLarge.


Puky LR 1L

Puky Captn sharky

Specifikationer

Den är mörkblå med vitlackerade fälgar och styre samt är försedd med  "sjörövardekaler". CAPT´N SHARKY har stöd, kullagrade luftgummihjul och handbroms som verkar på bakhjulet (trumbroms). Bromshandtaget kan enkelt justeras för att passa små händer. Ramens utformning gör det enkelt att stiga på och av cykeln. Styret kan justeras och sadeln kan sänkas lågt vilket gör att denna är en av våra modeller som är lämplig för våra små kunder, från ca 3 års ålder (barnets längd bör vara 90 cm).

Babyland säljer flera olika färger och både med och utan handbroms.

Cykelns mått:
Längd: 87cm
Bredd: 43cm
Sadelhöjd: Min 34cm, Max 41cm
Höjd på styret: Min 48cm, Max 56cm


Pukylino

Pukylino blå med fyra hjul

Specifikationer

Stabil springcykel för dom allra minsta som vill öva på dom första stegen till att lära sig styra och att sparka sig fram. Den har fyra hjul för bra stabilitet.

Modellen finns även i rosa.

Barnets längd bör minst vara 75 cm. Från 1 år.


Puky LR M och Mplus

Puky springcykel ljusblå
Puky springcykel lila med stänkskärm

Specifikationer

Finns i ljusblått, kiwi och lila med svarta detaljer, styre och fälgar är silverfärgade. Har homogena däck utan luft. Ramens utformning gör det enkelt att stiga på och av cykeln. Styret kan justeras och sadeln kan sänkas så lågt som 29 cm över marken, vilket gör denna modell av balance bike till den minsta på marknaden. Detta är den minsta springcykeln på marknaden, lämplig för våra allra yngsta kunder, från ca 2 års ålder (barnets längd bör vara 85 cm). Mplus är utrustad med stänkskärm och har en liten ringklocka på styret.

Cykelns mått:
Längd: 73cm
Sadelhöjd: Min 29cm

Babyland säljer flera olika färger och både med och utan handbroms.


Puky LR Röd

Puky springcykel röd

Specifikationer

Fin springcykel. Sadelns lägst höjd: 34 cm. . Justerbar höjd på styre och sadel. Stödben. Kvalitetsdäck i plast (215 x 50). Ålder: 90+ cm, ca 3 år. Har ej handbroms.

Cykelns mått:
Längd: 87 cm
Sadelhöjd: Min 34cm

Pris online

Stor och liten logo699 kr

Med reservation för ändrade priser hos butikerna.

 

Startsidan | Om sidan | Sajtkarta | Integritetspolicy