Gilla och dela oss!

Rea på springcykel

När barnen är små och växer kan det kännas onödigt att lägga ut allt för mycket pengar på saker som de snabbt växer ur. Cyklar är en sån leksak och för de allra minsta finns springcyklar som de kan ha i maximalt 2 säsonger. Att då kunna köpa en billig springcykel är lockande. Här har vi listat cyklarna som är på rea så att du kan spara lite pengar men samtidigt ge ditt barn en god förutsättning att lära sig balans på cykel.

Stoy springcyklar hos Lekmer

Springcykel mot vägg

Lekmer har en kampanj på uteleksaker med rabatt upp till 70%. Vi hittade ett flertal springcyklar av märket Stoy på rea från 30% upp till 58%. Cyklarna finns i flera olika färger och storlekar från 10 till 12 tum.

Från 250 kr (ord. pris 599 kr)!

» Se alla Springcyklarna hos Lekmer

Robusta Kettler balanscyklar på rea hos Bamba

Rea på Kettler springcyklarKettler är ett märke på springcyklar som vi länge sett vara väldigt populärt. Deras cyklar har vi sett säljas även i fysiska butiker. Cyklarna är väldigt robusta och tål hårda tag. Vill man ha en springcykel som kan gå i arv och hålla flera år tycker vi att deras modeller är bra.

Bamba är en återförsäljare av Kettler online och de har faktiskt rea på flera av modellerna. Rabatten är på upp till 38%. Du kan köpa en cykel från 449 kr.

» Se alla Springcyklar hos Bamba här

Startsidan | Om sidan | Sajtkarta | Integritetspolicy