Springcykel med 3 hjul

Alla barn är inte stöpta i samma form. Vissa kanske inte är mogna för balanscykel och andra kan ha svårigheter med sin balans. Springcyklar med 3 hjul ger känslan av cykelfriheten men tar ner risken för att ramla åt sidan på grund av balanssvårigheter.

Man tar sig fram på samma sätt som med andra springcyklar - sparkandes/springades på underlaget, eftersom det inte finns några trampor på cykeln. En del tillverkare har kombinerat och byggt en konstruktion som gör det möjligt att växla mellan 2-hjuling och 3-hjuling.

Våra förslag på 3-hjuliga springcyklar

 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grå

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grå
 • BIKESTAR® Mini Springcykel 7 Rally-design

  BIKESTAR® Mini Springcykel 7 Rally-design
  BIKESTAR® Premium Mini Springcykel (Kombination av 2-och 3-hjuling ) Detaljer: Liten och stabil springcykel för barn från 18 månader. Kan byggas om från två- till trehjuling. Extrem lätt träram med stöttålig lackering. Lättstyrd med styrbegränsning. Handtaget är fritt från skadliga ämnen. Extra breda 17,8 cm (7) EVA-däck med plastfälgar. Utrustad med justerbar sadel. Lätt att montera (tar ca 10 minuter) 2 in 1 Naturträ Edition Sadelhöjd: 26-28 cm Styrhöjd: Mått: 38 cm Vikt: ca 1,6 kg Ålder: från 18 månader - 3 år (ca 77-90 cm) OBS! Den är produkten är liten. Observera måtten. Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • GEUTHER 2 i 1 Cykel (2970)

  GEUTHER 2 i 1 Cykel (2970)
  GEUTHER Springcykel 2 in 1 Bike Artikelnummer: 2970 Fullt av skoj! En bättre förberedelse för cyklandet finns inte! Den funktionsrika 2 i 1-cykeln kan enkelt r7ustaS OM FRÅN 3-HJULING TILL en cykel med 2 hjul! Den tränar jämnviktssinnet under flera år samt barnets motorik och erbjuder samtidigt fullt av roliga stunder! På den ergonomiskt formade sitsen sitter barnet bekvämt. Tillverkad av Björn Multiplex-Trä och har en sittyta på 29 - 41 cm. Perfekt för barn från 18 månader - 5 år. 12-tums gummihjul med kullager samt att ratten går att vrida 30 grader.
 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grön

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grön
 • star Trademarks BIKESTAR® Springcykel 7 Little princess

  star Trademarks BIKESTAR® Springcykel 7 Little princess
  BIKESTAR® Premium Mini Springcykel (Kombination av 2-och 3-hjuling ) Detaljer: Liten och stabil springcykel för barn från 18 månader. Kan byggas om från två- till trehjuling. Extrem lätt träram med stöttålig lackering. Lättstyrd med styrbegränsning. Handtaget är fritt från skadliga ämnen. Extra breda 17,8 cm (7) EVA-däck med plastfälgar. Utrustad med justerbar sadel. Lätt att montera (tar ca 10 minuter) 2 in 1 Naturträ Edition Sadelhöjd: 26-28 cm Styrhöjd: Mått: 38 cm Vikt: ca 1,6 kg Ålder: från 18 månader - 3 år (ca 77-90 cm) OBS! Den är produkten är liten. Observera måtten. Om du tvekar om produkten är för liten så rekommenderar vi att beställa en som är 10. Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage röd

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage röd
 • Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Svart

  Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Svart
  Köp Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Svart här!
 • Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Beige

  Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Beige
  Köp Trybike Hjulset från 2 till 3 hjul - Beige här!
 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage pink

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage pink
 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vit

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vit

Cykeltillverkare med 3-hjuliga springcyklar