Springcyklar

I den här katalogen finns många tips på springcyklar som olika tillverkare och nätbutiker säljer online. Se springcyklarna från minsta storlek 10 tum till vanligaste 12 tum, men vissa större ända upp till 16 tum.

Populära springcyklar

 • STR Runracer C12 Black

  STR Runracer C12 Black
  Det är svårt att lära sig cykla, men när du väl har lärt dig kommer du aldrig att glömma hur du gör. Balanscykeln STIGA Runracer är en väldigt bra start när ditt barn börjar bli nyfiket på&hellip:
 • PUKY ® Impeller LR M, färg 4064

  PUKY ® Impeller LR M, färg 4064
  Detaljer om produkten: Ålder: från 2 år Ram med lågt insteg och fotbräda Speciell sadel för hjul Hjul och styrning är monterade på kullager Säkerhetshandtag på styret Skumdäck av hög kvalitet (215 x 50) Höjdjusterbar sadel och styre Stötsäker pulverlackering Mått och vikt: Mått (längd x höjd): 73 x 39-48 cm Sadelhöjd: 30-39 cm Steghöjd: 30 till 43 cm Kroppshöjd: 85 till 110 cm Max. Last: upp till 25 kg Varning & säkerhetsinstruktioner: Varning : Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum

  Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum
  Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum - Springcykel med massiva däck i EVA, tysta kullagrade hjul, justerbar sadel och styre, resistens akryllack, 5 års garanti. Maxvikt: 25 kg
 • Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grå

  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grå
  Trybike - Steel Balanscykel 3-Hjul, Vintage grå

Fler tips på springcyklar

 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Minnie Mouse 10 Tum Rosa/Vit

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Minnie Mouse 10 Tum Rosa/Vit
  Med denna coola Minnie Mouse balanscykel lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Denna balanscykel har en speciell anatomiskt formad sadel och gummidäck för en bekväm körning.
 • Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön

  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön
  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön
 • Kinderkraft Balanscykel - Tove - Summer Mint

  Kinderkraft Balanscykel - Tove - Summer Mint
  Unik design, slitstarka material och endast 2 kg vikt - det här är TOVE, en vacker balanscykel som kommer att erövra alla föräldrars hjärtan! Den är lämplig för barn från ca 1,5 år upp till 25 kg. Den kommer att stödja utvecklingen av balans och motorik i den ålder då bebisar behöver det som mest.
 • Flexa Play Springcykel - Trä - Mustard

  Flexa Play Springcykel - Trä - Mustard
 • Kinderkraft Balanscykel - 2 Way Next - Light Green

  Kinderkraft Balanscykel - 2 Way Next - Light Green
  Med 2WAY NEXT kommer varje promenad att vara oförglömlig. Den här balanscykeln kommer att göra ditt barn glad och nöjd, och kommer också hjälpa till med att utveckla balanssynen på naturligt sätt. 2WAY NEXT stöder finmotorikens utveckling och känslan för rymd. Den låga ramen gör det lättare för yngr
 • BERG Biky Cross Green

  BERG Biky Cross Green
  BERG Biky Cross Green
 • Kinderfeets ® 2-i-1 trehjuling Tiny Tot, kräm

  Kinderfeets ® 2-i-1 trehjuling Tiny Tot, kräm
  Detaljer om produkten: Ålder: från 12 månader Är ditt barn ivrig att börja cykla men inte riktigt redo för en löparcykel? Kinderfeets Tiny Tot 2-i-1-cykeln ger även de yngsta barnen möjlighet att utveckla sin förståelse för balans och koordination Tiny Tot 2-i-1 är den minsta löpcykeln på marknaden och passar både som trehjulig cykel och som tvåhjulig löpcykel när barnet är redo för det Med en justerbar sitthöjd på 21,5 till 28 centimeter och en lastkapacitet på 20 kg gör den bekväma och väldesignade Design att små barn kan cykla säkert och utan rädsla Mått och vikt: Mått (längd x bredd x höjd): 62 x 33 x 38 cm Vikt: ca 2,3 kg Material & skötsel: Material: björkträ
 • BERG Biky Retro löpcykel, grön

  BERG Biky Retro löpcykel, grön
  BERG Biky är en löpcykel för barn i åldrarna 2 till 5. Med sin distinkta design och dubbelbro framgaffel är BERG Biky ett iögonfallande och coolt utseende. Hjulet är tillverkat av lätt magnesium. Den har en styrvinkelbegränsare, en justerbar sadel och bekväma pneumatiska däck. Den lätta kraften Genom att använda de senaste produktionsteknikerna och lätt magnesium har BERG kunnat utveckla en särskilt stabil ram med en mycket Låg vikt. Detta gör hjulet väldigt enkelt att manövrera och framför allt fantastiskt att köra. Vikten av god ergonomi Biky är med sin låga instegning och den höjdjusterbara sadeln mycket tillgänglig och lämplig för barn med en höjd mellan 85 och 120 cm. Sadelklämman är integrerad i ramen och kan enkelt manövreras med den medföljande insexnyckeln. På detta sätt kan du enkelt och steglöst justera rätt höjd. Kontrollerad styrning Ett hjul är den bästa förberedelsen för oberoende cykling. Att balansera på två hjul och lära sig styra samtidigt är redan en stor utmaning för små barn. För att förhindra att styret oväntat snurrar har vi utrustat BERG Biky med en styrvinkelbegränsare som kan justeras till en position för nybörjare och en för avancerade förare. Produktinformation: Serie: BERG Biky City Material: magnesium Höjdjusterbar sadel Lågt inträde Perfekt för barn mellan 85 och 120 cm Ålder: Från 2 till 5 år Tekniska data: Pneumatiska däck Styrvinkelbegränsare Oändligt höjdjusterbar sadel Insexnyckel för justering Lätt magnesium - stabil ram Superlätt vikt gör det lätt att köra
 • Nordic Hoj Springcykel (Grön)

  Nordic Hoj Springcykel (Grön)
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet. Springcykeln är grön och utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • PUKY - Wutsch - Red (3029)

  PUKY - Wutsch - Red (3029)
  PUKY - Wutsch - Red (3029)
 • Banwood - Balance Bike - First Go! 12" - Rosa

  Banwood - Balance Bike - First Go! 12
  Här kommer den omåttligt populära balanscykeln från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Sadel och styre går enkelt att justera så att barnet kan växa med balanscykeln, och på så sätt främja balans samt utvecklingen till
 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit
  Disney Frozen 2 balanscykel
 • Banwood - Balance Bike - First Go! 12" - Chrome

  Banwood - Balance Bike - First Go! 12
  Här har ni en Special Chrome Edition från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Balanscykeln hjälper barnet att hitta balans och främjar utvecklingen till att lära sig cykla på sin första riktiga cykel.
 • Stiga Springcykel - Mini Go Rider - Blå

  Stiga Springcykel - Mini Go Rider - Blå
 • Konges Sløjd Springcykel - Cherry

  Konges Sløjd Springcykel - Cherry
 • BERG Biky Retro Pink

  BERG Biky Retro Pink
  BERG Biky Retro Pink
 • Globber Springcykel - Trike Explorer - 2-i-1 - Röd

  Globber Springcykel - Trike Explorer - 2-i-1 - Röd
 • PUKY - LR M Classic Balance Bike - Pastel Blue (4095)

  PUKY - LR M Classic Balance Bike - Pastel Blue (4095)
  PUKY - LR M Classic Balance Bike - Pastel Blue (4095)
 • Kinderkraft Balanscykel - Minibi Honey Yellow

  Kinderkraft Balanscykel - Minibi Honey Yellow
  MINIBI är det perfekta första fordonet för att låta ditt barn utforska världen från ett nytt perspektiv. Den kombinerar egenskaperna av en cykel och trehjuling. Den är liten, lätt och utformad med tanke på små barns säkerhet - allt detta gör den idealisk för barn så unga som 1 år. Den unika designen
 • Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage blå

  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage blå
  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage blå
 • Stiga Springcykel - Mini Go Rider - Silver

  Stiga Springcykel - Mini Go Rider - Silver
 • Nordic Hoj Bamse Springcykel (Grön)

  Nordic Hoj Bamse Springcykel (Grön)
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet med motiv av Bamse. Springcykeln är grön och är utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • PUKY ® Running wheel LR Light rosa/bär

  PUKY ® Running wheel LR Light rosa/bär
  Produktdetaljer: Ålder: från 30 månader kroppslängd: 90-120 cm Stegets längd: 35-48 cm Sportigt och modern är lättvikten bland PUKY hjulen. Den väger bara 3,3 kg och är lätt att åka och bära. Sadeln på PUKY LR Light är utrustad med ett praktiskt bärhandtag så att föräldrarna ibland kan ta över ratten åt sitt barn. Detta är möjligt tack vare LR:s särskilt lätta aluminiumram, aluminiumgaffel och aluminiumnav. Light De coola ekade hjulen med högkvalitativa tiger luftdäck är visuellt slående och garanterar optimala köregenskaper och komfort. LR Light -hjulet har också ett extra lågt steg-in, en något förlängd geometri och en specialutvecklad hjulsadel. Det garanterar en smidig hantering och en sportig körning. LR Light s styr och sadel är justerbara för att garantera en lång livslängd. PUKY Säkerhetshandtag för styret och styrpuff på den höj- och sänkbara Ahead-styrstammen samt ett praktiskt sidostativ kompletterar LR Light :s helhetspaket. Mått och vikt: Förpackningsmått (längd x bredd x höjd): 88 x 16 x 58 cm. Vikt: 3,3 kg Material och skötsel: Material för ram: aluminium Målning: Stötbeständig pulverlackering Ingår i leveransen: Aluminiumram med lågt insteg Säkerhetshandtag och handtagskuddar för styret Särskild hjulsadel med bärhandtag Spakhjul med luftfyllda däck (50-203 eller 12 1/2 x 2.00). Höjdjusterbar sadel och styr Varning och säkerhetsinstruktioner: Uppmärksamhet: Lämplig för barn från 2,5 år. Max. Total belastning 25 kg. Ska användas med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik. Specifikationerna kan variera på grund av produktionstoleranser; vägs utan Pedal e och stativ.
 • PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)

  PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)
  PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)
 • BERG Biky City Green

  BERG Biky City Green
  BERG Biky City Green
 • Nordic Hoj - 10 Tum Springcykel Rosa

  Nordic Hoj - 10 Tum Springcykel Rosa
 • Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Pink

  Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Pink
  Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Pink
 • PUKY ® Impeller LR 1 med broms, färg 4046

  PUKY ® Impeller LR 1 med broms, färg 4046
  Detaljer om produkten: Ålder: från 2,5 år Löpcykeln PUKY ® är bäst lämpad för avancerade elever Barn som redan är säkra på ett löphjul och letar efter en ny utmaning kan få sin första erfarenhet av en broms med löphjulet PUKY ®. Trumbromsen, som är lätt att kontrollera och kräver mycket lite underhåll, bromsar bara bakhjulet. Den barnvänliga handbromsspaken är speciellt utformad för små barnhänder, så att styret förblir säkert greppat även när du bromsar Hjulets 12,5 luftdäck ger optimal komfort och maximalt grepp på alla underlag och är samtidigt mycket tysta Säkerhetshandtagen skyddar barns känsliga händer och avlastar styrändarna Banansadeln framtill ser till att den fart som uppnås också överförs till fordonet utan att barnet glider framåt från sadeln Det låga insteget möjliggör säker på- och avstigning Den stora fotbrädan gör att föraren kan sätta ner fötterna i nedförsbackar, vilket ger en gynnsam tyngdpunkt och en säker åktur, även i högre hastigheter Mått och vikt: Mått vid montering (längd x höjd): 87 x 46-55 cm Sadelhöjd: 34 - 43 cm Grenhöjd: från 34 till 47 cm Kroppshöjd: från 90 till 115 cm Varningar & säkerhetsanvisningar: OBS: Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik! Leveransen omfattar inte ventilhattar eftersom dessa är smådelar som kan sväljas enligt leksaksstandarden EN71-1.
 • Kinderkraft Löphjul 2Way Next Light green

  Kinderkraft Löphjul 2Way Next Light green
  Produktdetaljer: Ålder: Från 3 år Med den här löparcykeln kommer ditt barn att ha mycket roligt och samtidigt utveckla sin balanssinne på ett naturligt sätt. 2WAY NEXT främjar utvecklingen av motoriska färdigheter och rumslig medvetenhet Den låga ramen gör det lätt för yngre barn att stiga på, medan den justerbara sadeln och styret gör att löparcykeln passar även äldre barn. Hjulet 2WAY NEXT har stora skumdäck som inte behöver pumpas upp. Styret har en begränsad styrvinkel - vilket gör det lättare att lära sig att styra cykeln. Den lätta, ergonomiska Design gör den lätt att bära för föräldrarna. De sportiga linjerna fångar omedelbart ögat - vilket gör det lättare för dig att uppmuntra ditt barn att vara aktivt och göra idrott till en vana. Småbarn växer som galningar - därför har 2WAY NEXT hjulet en justerbar sadel från 31 till 40 cm. Hjulet 2WAY NEXT kan monteras på ett ögonblick. Det finns inga vassa, utskjutande delar som ett barn kan skada sig på. Gummigrepp på styret stärker greppet för små händer. Cykeln förbättrar på lämpligt sätt den bilaterala motoriska koordinationen, bidrar till att förbättra den rumsliga medvetenheten och förmågan att uppskatta avstånd och hastigheter. För barn 35 kg Mått och vikt: Mått när cykeln är monterad (längd x bredd x höjd): 84 x 37,5 x 52-59 cm. Däckdiameter: 28 cm Höjdintervall för styret: 52-59 cm Sittplatsens höjdintervall: 31-40 cm Material och skötsel: Material: ram och styr: stål; däck: EVA-skum. Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning Försiktighet: Använd skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Bluey Springcykel 10

  Bluey Springcykel 10
  Bluey 10-springcykeln är det perfekta sättet för barn att utveckla sin balans och förbereda sig för att använda en vanlig cykel. Den här springcykeln är speciellt utformad med hänsyn till både säkerhet och komfort.
 • PUKY - PUKYlino - Red (3019)

  PUKY - PUKYlino - Red (3019)
  PUKY - PUKYlino - Red (3019)
 • Nordic Hoj Springcykel Petrol

  Nordic Hoj Springcykel Petrol
  En perfekt första cykel till din barn.
 • Nordic Hoj Springcykel (Petrol)

  Nordic Hoj Springcykel (Petrol)
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet. Springcykeln är petrolfärgad och utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • Nordic Hoj - Bamse Springcykel 10

  Nordic Hoj - Bamse Springcykel 10
 • Kinderfeets ® 2-i-1 Trehjuling Tiny Tot, röd

  Kinderfeets ® 2-i-1 Trehjuling Tiny Tot, röd
  Kinderfeets Tiny Tot Bamboo är en 2-i-1 cykel som enkelt konverterar från en trehjuling till en tvåhjuling! Kinderfeets Tiny Tot, som är designad för små barn i åldern 12 till 24 månader, börjar som en trehjuling. Det kan enkelt konverteras till en 2-hjuling vid behov. Det är det minsta 2-i-1-hjulet på marknaden! Sittens höjd är justerbar mellan 21,5 cm och 28 cm. produktinformation: Mått (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm Vikt: 2,3 kg Sitshöjd: 21,5 till 28 cm Material: björkträ Ålder: från 12 månader
 • Smoby Hjulkomfort grå / beige

  Smoby Hjulkomfort grå / beige
  Produktinformation: Ålder: från 24 månader Smoby Med den superlätta balanscykeln Komfort kan små upptäckare lära sig att cykla på ett lekfullt sätt Balanscykeln främjar motoriken och tränar koordinationen, vilket gör den till en perfekt förberedelse för att cykla Barnen lär sig att styra och hålla balansen - utan krångel med stödhjul Den höjdjusterbara och bekväma sitsen gör att balanscykeln kan anpassas till barnets storlek Balance Cykelns centrala fotplatta är särskilt innovativ, vilket gör det lättare för barn att hitta vägen till den Det låga insteget gör det också lättare att kliva på och av cykeln Balanscykelstativet är unikt i sitt slag och gör det enkelt att parkera speedstern var som helst - en praktisk lättnad i vardagen, särskilt för föräldrar Design Smoby Sist men inte minst gör den innovativa balanscykeln till en oumbärlig följeslagare Viskande tysta hjul kompletterar den omfattande balanscykelutrustningen Tillverkad i Spanien Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 76 x 39 x 52 cm Sitthöjd: 33-38 cm Vikt: 3,36 kg Material & skötsel: Material: metallram / plast Skötselråd: torka av
 • PUKY - LR 1 L Balance Bike - Pink (4066)

  PUKY - LR 1 L Balance Bike - Pink (4066)
  PUKY - LR 1 L Balance Bike - Pink (4066)
 • Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grön/Svart

  Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grön/Svart
  Med den här coola SkidsControl balanscykeln lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Denna balanscykel har en speciell anatomiskt formad sadel och gummihjul för en bekväm åktur.
 • TryBike Springcykel - Steel - Svart

  TryBike Springcykel - Steel - Svart
 • Trybike - 2 Wheel Steel, Vintage Grey

  Trybike - 2 Wheel Steel, Vintage Grey
  Trybike - 2 Wheel Steel, Vintage Grey
 • PUKY® Springcykel LR M blå 4055

  PUKY® Springcykel LR M blå 4055
  Detaljer om produkten: Ålder: från 2 år Den perfekta introduktionen till världen av PUKY ® tvåhjulingar Ingen annan grupp av fordon har orsakat en sådan sensation under de senaste åren som kategorin cyklar. Inget annat fordon är roligare, mer lättmanövrerat och tränar samtidigt rörelseapparaten och balanssinnet. De mjuka 8,4-tumsdäcken är helt underhållsfria, ger bra grepp och är samtidigt tysta som en viskning. Säkerhetshandtagen skyddar barnens ömtåliga händer och avlastar styrets ändar Banansadeln framtill ser till att den fart som uppnås också överförs till fordonet utan att barnet glider framåt från sadeln Det låga insteget möjliggör säker på- och avstigning Den stora fotbrädan gör att föraren kan sätta ner fötterna i nedförsbackar, vilket ger en gynnsam tyngdpunkt och ett säkert körbeteende, även i högre hastigheter Vi begränsar medvetet inte styrvinkeln på våra hjul. På så sätt ligger styret platt på marken vid ett fall och risken för skador minskas avsevärt Mått och vikt: Mått vid montering (längd x höjd): 73 x 39-48 cm Sadelhöjd: 30-39 cm Grenhöjd: 30 till 43 cm Kroppshöjd: 85 till 110 cm Max. belastning Max. belastning: upp till 25 kg Varning & säkerhetsinstruktioner: Varning: Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Small foot ® impeller trike 2 i 1 turkos

  Small foot ® impeller trike 2 i 1 turkos
  Ett måste för minicyklister! Den kompakta versionen av hjulmotorn Maxi inspirerar av många utrustningsfunktioner och cool optik. Nybörjare börjar med den säkra, trehjuliga versionen. 3-faldiga justerbara sadelhöjder och 3-faldiga justerbart justerbart sätt möjliggör perfekt anpassning till barnet. Med progressiv ridförmåga och balans kan triken snabbt omvandlas till ett klassiskt hjul. Ultimate safety plus: styret med slagbegränsare! Klocka, avtagbar styrväska, gummihandtag, oförstörbara EVA mjuka däck och ett vadderat säte ger ridkul! Första elevens trehjuling, sedan impeller! Detta är den perfekta förberedelsen för att cykla utan träningshjul. Löpcyklar och triker tränar motorik, balans och samordning som inget annat barnfordon - och det individuellt! produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): ca. 64 x 38 x 36 cm Mått sitthöjd: ca. 24 - 28 cm Max lastkapacitet: 50 kg Material: trä, plast, metall l Ålder: från 12 månader Uppmärksamhet Använd med skyddsutrustning. Används inte för vägtrafik!
 • BabyTrold - Balance Bike - Silver

  BabyTrold - Balance Bike - Silver
  BabyTrold - Balance Bike - Silver
 • Bentley Magnesium Springcykel BICOLOR Black White

  Bentley Magnesium Springcykel BICOLOR Black White
  Produktdetaljer: Ålder: från 3 år minsta längd: 43 cm Användarvikt: 35 kg Hjulets magnesiumram är influerad av de eleganta linjerna hos den legendariska Bentley Continental GT, de diamantformade styrhandtagen och sätet i kolfiberlook återger bilens lyxiga detaljer. Tack vare aluminiumfälgarna och bromsskivan, i kombination med det ergonomiskt utformade styret och sätet, kan ditt barn vara säker på att njuta av en bekväm och framför allt säker åktur. Ramen av magnesiumlegering är utformad för att vara exceptionellt stark men ändå extremt lätt. Lätt att bära men ändå extremt stark Bromsskivan har integrerats i helheten design för att garantera säkerhet och komfort för små cyklister i början av sin karriär. Så ditt barn kan cykla med ökat självförtroende och du kan vara säker på säkerheten. Sätet i konstläder har ett kolfiberinspirerat mönster som ger den perfekta kombinationen av stil och komfort. Ergonomiskt och lätt justerbart säte (snabbkoppling) gör att hjulet kan anpassas till ditt barns individuella behov och växer med dem från minst 37 cm till högst 41,5 cm. Luftfyllda 12 tum (30,48 cm) gummidäck som ytterligare stöder ditt barns komfort och hjälper till att jämna ut ojämna vägar och stigar. Aluminiumfälgar är utformade för att klara hög egenvikt samtidigt som hjulets totalvikt minskas. Detta resulterar i en lägre rotationsvikt än vanligt, vilket gör att ditt barn kan flytta hjulet framåt med lätthet. Designad i samarbete med Bentley Motors Limited och förkroppsligar samma noggranna uppmärksamhet på detaljer och distinkta Design som varumärket Bentley är känt för. Mått och material: Mått när det är monterat (längd x bredd x höjd): 92 x 16 x 42,5 cm. Vikt: 0,65 kg Material: magnesiumlegering, stål, gummi, PU, PP, TPR, konstläder. Varning och säkerhetsinstruktioner: Uppmärksamhet: Vi rekommenderar att du bär hjälm samt armbågs-, knä- och handskydd vid varje körning.
 • Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grå/Rosa

  Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grå/Rosa
  Med denna coola Skids Control lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Balanscykeln har en speciell anatomiskt formad sadel och fulla gummihjul för en bekväm åktur. Styret och sadeln är lätta att ta justera. Denna balanscykel med en 10 tum hjul storlek är lämp
 • Studio 100 - Balanscykel - Loopfiets Maya De Bij 12 Tum Junior Vit/Gul

  Studio 100 - Balanscykel - Loopfiets Maya De Bij 12 Tum Junior Vit/Gul
  Lär dig att hålla balansen med denna balanscykel. Med den justerbara sadeln och styret kan du enkelt anpassa cykeln efter barnet. När du är redo att gå upp ett steg till en pedalcykel vet du redan hur du ska hantera styret och balansen!
 • kindsgard Balanscykel roligt mint

  kindsgard Balanscykel roligt mint
  Produktdetaljer: Äventyret väntar: Balanscykeln öppnar upp för nya äventyr som ditt barn kan upptäcka på ett nytt sätt Stödjer utvecklingen: balans och koordination tränas som förberedelse för att cykla Smidig körupplevelse: 12-tums luftfyllda hjul säkerställer en smidig körning oavsett underlag Safety First Robust konstruktion och låg vikt tack vare aluminiumram Ergonomisk körning: Höjdjusterbar sitsfunktion gör att cykeln växer med cyklisten Tillbehör ingår: ringklocka och en vävd korg kompletterar balanscykeln Ålder: från 24 månader <a href=https://assets.babymarkt.com/media/pdf/Laufrad%20sjovely.pdf class =download-pdf target=_blank>monteringsanvisning Mått & vikt: Mått: ca 91 x 38,5 x 56 cm (längd x bredd x höjd) Steghöjd: ca 30-43 cm Vikt: 5,5 kg Lastkapacitet: upp till 80 kg OBS: Ratten är inte höjdjusterbar. Material & skötsel: Ram material: Stål Däckmaterial: Nylon För rengöring är det bäst att använda en lätt fuktad bomullsduk med ljummet vatten Varningar och säkerhetsanvisningar: Varning : Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Nordic Hoj - 10 Tum Springcykel Grön

  Nordic Hoj - 10 Tum Springcykel Grön

Osäker på vilken storlek ditt barn ska ha på springcykeln? Vi har gjort en utförlig storleksguide för balanscyklar. Där kan du se hur du tar mått på ditt barn och hittar rätt cykelstorlek.

Olika material på springcyklar

Metall är det vanligaste materialet som cyklar tillverkas i och det gäller även dessa barncyklar. Lättmetall som aluminium gör en springcykel enkel att hantera för det lilla barnet. Tålig stålram ger bättre skydd mot stötar och tål mer vikt.

En springcykel i trä är också lätt att lyfta och har ofta en snygg design. Cykelns ram kan vara målad och formad på många olika sätt.