Springcyklar

I den här katalogen finns många tips på springcyklar som olika tillverkare och nätbutiker säljer online. Se springcyklarna från minsta storlek 10 tum till vanligaste 12 tum, men vissa större ända upp till 16 tum.

Populära springcyklar

 • STOY 12" Springcykel Svart One Size

  STOY 12
  Svart 12" springcykel från Stoy. Springcykeln har en robust stålram. – Underhållsfria plastdäck med kullager.– Enkel att montera.– Vadderad sadel, justerbar mellan 41-43 cm.
 • PUKY ® Impeller LR M, färg 4064

  PUKY ® Impeller LR M, färg 4064
  Detaljer om produkten: Ålder: från 2 år Ram med lågt insteg och fotbräda Speciell sadel för hjul Hjul och styrning är monterade på kullager Säkerhetshandtag på styret Skumdäck av hög kvalitet (215 x 50) Höjdjusterbar sadel och styre Stötsäker pulverlackering Mått och vikt: Mått (längd x höjd): 73 x 39-48 cm Sadelhöjd: 30-39 cm Steghöjd: 30 till 43 cm Kroppshöjd: 85 till 110 cm Max. Last: upp till 25 kg Varning & säkerhetsinstruktioner: Varning : Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum

  Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum
  Nordic Hoj Springcykel Babblarna 10 tum - Springcykel med massiva däck i EVA, tysta kullagrade hjul, justerbar sadel och styre, resistens akryllack, 5 års garanti. Maxvikt: 25 kg
 • STOY 12" Springcykel Ljusrosa One Size

  STOY 12
  Ljusrosa 12" springcykel från Stoy. Springcykeln har en robust stålram. – Underhållsfria plastdäck med kullager.– Enkel att montera.– Vadderad sadel, justerbar mellan 41- 46 cm.

Fler tips på springcyklar

 • Nordic Hoj Bamse Springcykel

  Nordic Hoj Bamse Springcykel
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet med motiv av Bamse. Springcykeln är utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • Kinderkraft Balanscykel - Minibi Candy Pink

  Kinderkraft Balanscykel - Minibi Candy Pink
  MINIBI är det perfekta första fordonet för att låta ditt barn utforska världen från ett nytt perspektiv. Den kombinerar egenskaperna av en cykel och trehjuling. Den är liten, lätt och utformad med tanke på små barns säkerhet - allt detta gör den idealisk för barn så unga som 1 år. Den unika designen
 • PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)

  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit
  Disney Frozen 2 balanscykel
 • PUKY ®Hjul LR TRAIL PRO mid night black

  PUKY ®Hjul LR TRAIL PRO mid night black
  Detaljer om produkten: Ålder: från 24 månader Med LR Trail PRO kommer körning i terräng eller på grusvägar inte längre att vara ett problem i framtiden Specialutgåvan kommer med några spännande funktioner Den lätta aluminiumramen på PUKY LR Trail Pro är utrustad med avtagbara PEGs och en smart bakhjulsupphängning som enkelt kompenserar för små stenar och ojämnheter Den sportiga körställningen, tack vare den integrerade Ahead-stammen, möjliggör högre hastigheter med absolut fordonskontroll Pneumatiska dubbdäck har valts för att överföra kraften till vägen, och de ser också särskilt coola ut Ett barnvänligt bromssystem stoppar fordonet på ett säkert sätt, medan säkerhetshandtagen på styret skyddar händerna och förhindrar att de glider i sidled För barn med en längd på 90 till 120 cm För en steglängd på 36 till 49 cm Mått och vikt: Monterade mått (längd x bredd): 90 x 36-45 cm Vikt: ca 5,7 kg Material & skötsel: Material: aluminium, aluminium PEGs Slagtålig färg Varningar & säkerhetsföreskrifter: Varning: Använd med skyddsutrustning. Använd inte i vägtrafik!
 • BERG Biky Cross Purple Handbroms

  BERG Biky Cross Purple Handbroms
  Detaljer om produkten: Ålder: från 2 år BERG Biky Cross Bekvämt styre Inkl. styrkudde Sportig, höjdjusterbar sadel Inbyggt fotstöd med halkfri tejp Med sin slående Design och dubbelbryggade framgaffel har BERG Biky ett slående och coolt utseende Den har en styrvinkelbegränsare, en justerbar sadel och bekväma luftdäck Vill du cykla genom gräs och lera? Då är Biky Cross helt rätt för dig Med lätta aluminiumfälgar och en guldanodiserad (hör, hör!) framgaffel blir du blixtsnabb på Cross ! Power lättvikt: Genom att använda de senaste produktionsteknikerna och lättviktsmagnesium har BERG kunnat utveckla en särskilt stabil ram med en mycket låg vikt Detta gör hjulet mycket lättmanövrerat och framför allt fantastiskt att cykla på Sadelklämman är integrerad i ramen och är enkel att manövrera med den medföljande insexnyckeln: Detta gör att du enkelt och steglöst kan justera rätt höjd För att förhindra att styret oväntat fälls över har vi utrustat BERG Biky med en styrvinkelbegränsare som kan ställas in i ett läge för nybörjare och ett för avancerade cyklister Mått och vikt: Mått vid montering (längd x bredd x höjd): 89 x 42 x 51 cm Maximal lastvikt: 30 kg Sadelhöjd: 32 cm Material & skötsel: Material: lättviktsmagnesium Material fälg: Aluminium Varningar & säkerhetsanvisningar: Varning: Vuxenövervakning krävs. Denna produkt får inte användas på allmän väg. Sväng inte skarpt när du kör i hög hastighet. Gokarten kan tippa över! Se upp för löst hängande klädesplagg, t.ex. halsdukar och skosnören. Dessa kan fastna i rörliga delar och leda till olyckor. Kör aldrig under påverkan av alkohol, droger eller mediciner, eftersom det kan ha en negativ inverkan på reaktionstiden eller omdömesförmågan.
 • Banwood Springcykel - First Go! - Moln

  Banwood Springcykel - First Go! - Moln
 • PUKY - PUKYlino - Rosé (3015)

  PUKY - PUKYlino - Rosé (3015)
  PUKY - PUKYlino - Rosé (3015)
 • Kinderkraft Trehjuling 4TRIKE, black volt

  Kinderkraft Trehjuling 4TRIKE, black volt
  Produktdetaljer: Ålder: Från 12 månader 4TRIKE är en trehjulig cykel med Pedal som kan omvandlas till en rutschkana för de allra minsta och ett minilöphjul Att byta funktion är mycket enkelt och inga verktyg behövs - det går på nolltid: På bara några sekunder kan du omvandla 4TRIKE-hjulet till en trehjuling. 4TRIKE trehjulingen kan fällas ihop till en kompakt storlek. Den är lätt att förvara och tack vare sin vikt är den enkel att transportera. Den får enkelt plats i bagageutrymmet och kan även förvaras i korgen på barnvagnen under en promenad Hemma kan du helt enkelt gömma den i skåpet Sadeln är mjuk, lämpligt formad och ergonomisk Sadeln har två rör som kan användas tillsammans för att justera sadelns höjd inom ett intervall på 4 cm. Fullskumdäcken utan ekrar är lätta och säkra för den lilla upptäcktsresanden De är tillverkade av nötningsbeständigt skum som inte kan punkteras Om det regnar kan trehjulingen även användas hemma - däcken skadar inte golvet 4TRIKE har en begränsad styrvinkel, vilket förhindrar plötsliga svängar och därmed förlust av balans Ett fast och säkert grepp är grunden för alla cyklar - därför har styret på 4TRIKE trehjuling en speciell halkfri yta som ger små händer ett fast grepp På 4TRIKE trehjuling kan den avtagbara Pedal e (för att få en löpcykel eller en slider) fästas under sadeln Ökad säkerhet tack vare inga utskjutande delar, alla kanter är rundade Mått och vikt: Mått vid montering (längd x bredd x höjd): 88,5 x 43 x 50 cm Mått när den är hopfälld (längd x bredd x höjd): 34 x 43 x 47,5 cm Mått framdäck (diameter): 21 cm Mått bakhjul (diameter): 17 cm Justeringsområde för sits: 27 till 29 cm Vikt: 4,2 kg Maximal lastvikt: 25 kg Material & skötsel: Material: aluminium Hjul: EVA-skum Varningar & säkerhetsanvisningar: Varning: Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Trybike - Wheel set, Black

  Trybike - Wheel set, Black
  Trybike - Wheel set, Black
 • TryBike Springcykel - Steel - Vintage Creme

  TryBike Springcykel - Steel - Vintage Creme
 • Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön

  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön
  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage grön
 • Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage Pink

  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage Pink
  Trybike - Steel Balanscykel 2-Hjul, Vintage Pink
 • Small foot ® Impeller trike 2 i 1 rosa

  Small foot ® Impeller trike 2 i 1 rosa
  Ett måste för minicyklister! Den kompakta versionen av hjulmotorn Maxi inspirerar med många funktioner och coola utseende. Nybörjare börjar med den säkra, trehjuliga versionen. 3-faldiga justerbara sadelhöjder och 3-faldiga justerbart justerbart sätt möjliggör perfekt anpassning till barnet. Med progressiv ridförmåga och balans kan triken snabbt omvandlas till en klassisk cykel. Ultimate safety plus: styret med slagbegränsare! Klocka, löstagbar styrväska, gummihandtag, oförstörbara EVA mjuka däck och ett vadderat säte ger ridskötsel! Först en elevercykel, sedan ett hjul! Detta är den perfekta förberedelsen för att cykla utan träningshjul. Hjul och trikes tränar motorik, balans och koordination som inget annat barnfordon - och allt detta individuellt! produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): ca. 64 x 38 x 36 cm Mått sitthöjd: ca. 24 - 28 cm Max lastkapacitet: 50 kg Material: trä, plast, metall l Ålder: från 12 månader Uppmärksamhet Använd med skyddsutrustning. Används inte för vägtrafik!
 • Kinderkraft Trehjuling 4TRIKE, primrose yellow

  Kinderkraft Trehjuling 4TRIKE, primrose yellow
  Detaljer om produkten: Ålder: från 12 månader Maximal lastvikt: 25 kg 4TRIKE är en trehjulig cykel med Pedal en som kan omvandlas till en rutschkana för de allra minsta och ett minilöphjul Trehjulingen 4TRIKE kan fällas ihop till en kompakt storlek. Den får enkelt plats i bagageutrymmet och kan även förvaras i barnvagnens korg under en promenad För att göra åkturen bekväm för barnet är sadeln mjuk, lämpligt formad och ergonomisk Sadeln har två rör som tillsammans gör att sadelns höjd kan justeras inom ett intervall på 4 cm Fullskumdäcken utan ekrar är lätta och säkra för den lilla upptäckaren 4TRIKE har en begränsad styrvinkel, vilket förhindrar plötsliga svängar och därmed förlust av balans Mått och vikt: Mått utfällda (längd x bredd x höjd): 88,5 x 43 x 50 cm Fällda mått (längd x bredd x höjd): 34 x 43 x 47,5 cm Mått framdäck (diameter): 21 cm Mått bakhjul (diameter): 17 cm Justeringsområde för sits: 27 till 29 cm Vikt: 4,2 kg Material & skötsel: Material ram: Aluminium Material hjul: EVA-skum Ingår i leveransen: 1 x Kinderkraft Trehjuling 4TRIKE, primula yellow Varningar & säkerhetsanvisningar: Varning : Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Paw Patrol Balanscykel 10 tum

  Paw Patrol Balanscykel 10 tum
  Paw Patrol balanscykel i 10 tum är ett utmärkt verktyg för att stimulera och träna din balans samtidigt som den underlättar övergången till att använda en vanlig cykel.
 • Banwood Trike - Cream

  Banwood Trike - Cream
 • Banwood - Balance Bike - First Go! 12" - Coral

  Banwood - Balance Bike - First Go! 12
  Här kommer den omåttligt populära balanscykeln från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Sadel och styre går enkelt att justera så att barnet kan växa med balanscykeln, och på så sätt främja balans samt utvecklingen till
 • STOY 10" Vintage Springcykel Marinblå 24 mån - 4 år

  STOY 10
 • STOY 100% FSC Springcykel Vintage Green 24 mån - 3 år

  STOY 100% FSC Springcykel Vintage Green 24 mån - 3 år
 • Nordic Hoj Pippi Långstrump Springcykel

  Nordic Hoj Pippi Långstrump Springcykel
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet med design som Lilla gubben i Pippi Långstrump. Springcykeln är utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • Hape My First Walking Trehjuling rosa

  Hape My First Walking Trehjuling rosa
  Min första trehjuliga löparcykel är den tippsäkra ingången till barncykelvärlden. Det tredje hjulet ger säkerhet och stabilitet och hjälper till att motverka små instabiliteter hos ungdomar. Den låga vikten och den höj- och sänkbara, bekväma sadeln stöder en mobil start under de första levnadsåren. Tack vare de elastiska och slitstarka TPU-däcken är det inget som står i vägen för en smidig resa. Produktdetaljer: Mått (längd x bredd x höjd): 58 x 29,5 x 40 cm Vikt: 1,45 kg Högsta lastvikt: 25 kg Material: PP, TPR, EVA, ABS, TPE, aluminium. Ålder: Från 12 månader Försiktighet Det här lekfordonet har potentiellt vassa kanter och smådelar och måste monteras av en vuxen. Förvaras utom räckhåll för spädbarn. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Läs igenom bruksanvisningen och viktig information noggrant innan du använder den löpande trehjulingen (lekfordonet) och behåll dem för vidare användning! Avvikelser i färg och utformning förbehålles.
 • Banwood - Balance Bike - First Go! 12" - Chrome

  Banwood - Balance Bike - First Go! 12
  Här har ni en Special Chrome Edition från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Balanscykeln hjälper barnet att hitta balans och främjar utvecklingen till att lära sig cykla på sin första riktiga cykel.
 • Banwood Springcykel - First Go! - Antropologi - Vit m. Blommor

  Banwood Springcykel - First Go! - Antropologi - Vit m. Blommor
 • Small foot ® impeller trike 2 i 1 turkos

  Small foot ® impeller trike 2 i 1 turkos
  Ett måste för minicyklister! Den kompakta versionen av hjulmotorn Maxi inspirerar av många utrustningsfunktioner och cool optik. Nybörjare börjar med den säkra, trehjuliga versionen. 3-faldiga justerbara sadelhöjder och 3-faldiga justerbart justerbart sätt möjliggör perfekt anpassning till barnet. Med progressiv ridförmåga och balans kan triken snabbt omvandlas till ett klassiskt hjul. Ultimate safety plus: styret med slagbegränsare! Klocka, avtagbar styrväska, gummihandtag, oförstörbara EVA mjuka däck och ett vadderat säte ger ridkul! Första elevens trehjuling, sedan impeller! Detta är den perfekta förberedelsen för att cykla utan träningshjul. Löpcyklar och triker tränar motorik, balans och samordning som inget annat barnfordon - och det individuellt! produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): ca. 64 x 38 x 36 cm Mått sitthöjd: ca. 24 - 28 cm Max lastkapacitet: 50 kg Material: trä, plast, metall l Ålder: från 12 månader Uppmärksamhet Använd med skyddsutrustning. Används inte för vägtrafik!
 • STOY 10" Vintage Springcykel Marinblå 24 mån - 4 år

  STOY 10
  Marinblå 10" Vintage springcykel från Stoy. Springcykeln har en robust stålram. – Underhållsfria plastdäck med kullager.– Enkel att montera.– Vadderat säte, justerbart mellan 37- 43 cm i höjd.
 • STOY 10" Kuling x STOY Springcykel Grön 24 mån - 4 år

  STOY 10
  Grön 10" Kuling x STOY springcykel från Stoy. Springcykeln har en block-färgad design. – Robust stålram.– Underhållsfria plastdäck med kullager.– Vadderat säte, justerbart mellan 37- 43 cm i höjd.– Enkel att montera.– Denna produkt är designad i samarbete med Kuling.
 • Banwood - Balance Bike - First Go! 12" - Cream

  Banwood - Balance Bike - First Go! 12
  Här kommer den första balanscykeln från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Balanscykeln hjälper barnet att hitta balans och främjer utvecklingen till att lära sig cykla på sin första riktiga cykel.
 • Hape babywalker, röd

  Hape babywalker, röd
  Handtagen på styret, sadeln och pedalerna är tillverkade av miljövänlig och hållbar kork, som är behagligt varm, smidig och luftgenomsläpplig och dämpar stötar något. Produktdetaljer: Mått (längd x bredd x höjd): 87 x 41 x 57 cm. Högsta lastvikt: 25 kg. Material: Kork, ABS, PP, PU, magnesiumlegering. Ålder: Från 3 år
 • PUKY ® Running wheel LR Light rosa/bär

  PUKY ® Running wheel LR Light rosa/bär
  Produktdetaljer: Ålder: från 30 månader kroppslängd: 90-120 cm Stegets längd: 35-48 cm Sportigt och modern är lättvikten bland PUKY hjulen. Den väger bara 3,3 kg och är lätt att åka och bära. Sadeln på PUKY LR Light är utrustad med ett praktiskt bärhandtag så att föräldrarna ibland kan ta över ratten åt sitt barn. Detta är möjligt tack vare LR:s särskilt lätta aluminiumram, aluminiumgaffel och aluminiumnav. Light De coola ekade hjulen med högkvalitativa tiger luftdäck är visuellt slående och garanterar optimala köregenskaper och komfort. LR Light -hjulet har också ett extra lågt steg-in, en något förlängd geometri och en specialutvecklad hjulsadel. Det garanterar en smidig hantering och en sportig körning. LR Light s styr och sadel är justerbara för att garantera en lång livslängd. PUKY Säkerhetshandtag för styret och styrpuff på den höj- och sänkbara Ahead-styrstammen samt ett praktiskt sidostativ kompletterar LR Light :s helhetspaket. Mått och vikt: Förpackningsmått (längd x bredd x höjd): 88 x 16 x 58 cm. Vikt: 3,3 kg Material och skötsel: Material för ram: aluminium Målning: Stötbeständig pulverlackering Ingår i leveransen: Aluminiumram med lågt insteg Säkerhetshandtag och handtagskuddar för styret Särskild hjulsadel med bärhandtag Spakhjul med luftfyllda däck (50-203 eller 12 1/2 x 2.00). Höjdjusterbar sadel och styr Varning och säkerhetsinstruktioner: Uppmärksamhet: Lämplig för barn från 2,5 år. Max. Total belastning 25 kg. Ska användas med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik. Specifikationerna kan variera på grund av produktionstoleranser; vägs utan Pedal e och stativ.
 • PUKY® Springcykel LR 1L blå 4001

  PUKY® Springcykel LR 1L blå 4001
  Springcyklar från Puky är en idealisk komplettering till den klassiska springcykeln och även lämpligt att börja med innan det är dags för en riktig cykel. Detaljer: Ram med låg påstitning och fotbräda. Styrmuddar Speciell sadel för springcyklar. Hjul och styrning är kullagrade. Säkerhetshandtag Lufthjul 50-203 Sadel och styrning är höjdjusterbar Ståpinne Stöttålig pulverlackering Från 3 år ( 90 cm) OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Pinolino Springcykel Charlie, vit/natur

  Pinolino Springcykel Charlie, vit/natur
  Produktdetaljer: Mått: 66 x 41 bzw. 33 cm (als Laufrad) x 37 cm Massiv: Björk, vit och klarlaserad Plasthjul Sadekn går höja i sex lägen: från 23 cm - 25 cm - 27 cm (som Trike och Chopper) 26 cm - 28 cm - 30 cm (som trehjuling och springcykel Ålder: från 1.5 - 3 år. OBS! Måste användas med skyddsutrustning. Inte lämplig i trafiken!
 • PUKY ® Springcykel LR Light retro/pastellblå

  PUKY ® Springcykel LR Light retro/pastellblå
  Produktdetaljer: Ålder: från 30 månader kroppslängd: 90-120 cm Stegets längd: 35-48 cm Sportigt och modern är lättviktshjulet bland PUKY -hjulen. Den väger bara 3,3 kg och är lätt att åka och bära. Sadeln på PUKY LR Light är utrustad med ett praktiskt bärhandtag så att föräldrarna ibland kan ta över ratten åt sitt barn. Detta är möjligt tack vare LR:s särskilt lätta aluminiumram, aluminiumgaffel och aluminiumnav. Light De coola ekade hjulen med högkvalitativa tiger luftdäck är visuellt slående och garanterar optimala köregenskaper och komfort. LR Light -hjulet har också ett extra lågt steg-in, en något förlängd geometri och en specialutvecklad hjulsadel. Det garanterar en smidig hantering och en sportig körning. LR Light s styr och sadel är justerbara för att garantera en lång livslängd. PUKY Säkerhetshandtag för styret och styrpuff på den höj- och sänkbara Ahead-styrstammen samt ett praktiskt sidostativ kompletterar LR Light :s helhetspaket. Mått och vikt: Förpackningsmått (längd x bredd x höjd): 88 x 16 x 58 cm. Vikt: 3,3 kg Material och skötsel: Material för ram: aluminium Målning: Stötbeständig pulverlackering Ingår i leveransen: Aluminiumram med lågt insteg Säkerhetshandtag och handtagskuddar för styret Särskild hjulsadel med bärhandtag Spakhjul med luftfyllda däck (50-203 eller 12 1/2 x 2.00). Höjdjusterbar sadel och styr Varning och säkerhetsinstruktioner: Uppmärksamhet: Lämplig för barn från 2,5 år. Max. Total belastning 25 kg. Ska användas med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik. Specifikationerna kan variera på grund av produktionstoleranser; vägs utan Pedal e och stativ.
 • PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)

  PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)
  PUKY - LR 1L Br Balance Bike - Red (4046)
 • Nordic Hoj Bamse Springcykel

  Nordic Hoj Bamse Springcykel
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet med motiv av Bamse. Springcykeln är utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • Banwood Springcykel - First Go! - Vit

  Banwood Springcykel - First Go! - Vit
 • Trybike - 3 hjulet Løbecykel, Vintage blå

  Trybike - 3 hjulet Løbecykel, Vintage blå
  Trybike - 3 hjulet Løbecykel, Vintage blå
 • Smoby Scoot rosenhjul

  Smoby Scoot rosenhjul
  Produktinformation: Ålder: från 18 månader Med denna Scoot balanscykel från Smoby är ditt barn perfekt utrustat för spännande upptäcktsfärder Den här klassiska cykeln får poäng med sin snygga retrolook och barnvänliga ergonomi Motoriken och balanssinnet tränas på ett lekfullt sätt så att barnet kan öva inför den senare övergången till cykel Tack vare den upprätta sittpositionen på den bekväma sitsen är små cyklister alltid bekväma och säkra på vägen Ett ergonomiskt styre med barnvänliga grepp och handskydd förhindrar att barnens händer halkar eller stöter emot saker Båda hjulen är belagda med ett nötningsbeständigt, underhållsfritt mjukt premiummaterial som ger utmärkt grepp och tyst körning Styrlåsbegränsaren säkerställer hög tippstabilitet Den enastående byggkvaliteten och den låga tyngdpunkten gör Smoby Scoot till en säker följeslagare, även på längre utflykter Utrustad med en mekanisk tändningsnyckel för vridning och ett hemligt fack under sätet med extra förvaringsutrymme Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 64,5 x 34 x 47,5 cm Vikt: 3,65 kg Material & skötsel: Material: Plast Skötselråd: Kan torkas av med en fuktig trasa
 • Kinderfeets ® 2-i-1 Trehjuling Tiny Tot, röd

  Kinderfeets ® 2-i-1 Trehjuling Tiny Tot, röd
  Kinderfeets Tiny Tot Bamboo är en 2-i-1 cykel som enkelt konverterar från en trehjuling till en tvåhjuling! Kinderfeets Tiny Tot, som är designad för små barn i åldern 12 till 24 månader, börjar som en trehjuling. Det kan enkelt konverteras till en 2-hjuling vid behov. Det är det minsta 2-i-1-hjulet på marknaden! Sittens höjd är justerbar mellan 21,5 cm och 28 cm. produktinformation: Mått (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm Vikt: 2,3 kg Sitshöjd: 21,5 till 28 cm Material: björkträ Ålder: från 12 månader
 • Kinderkraft Balanscykel - GoSwift - Candy Pink

  Kinderkraft Balanscykel - GoSwift - Candy Pink
  Vill du ingjuta i ditt barn en kärlek till idrott? Ge barnet en GOSWIFT - en balanscykel i en sportig stil, som genom spännande kul utvecklar motoriken hos småbarnet och perfekt förbereder barnet för att cykla på riktigt!
 • Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Mint

  Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Mint
  Ambosstoys - Primo Classic Ride On - Mint
 • Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grå/Turkos

  Skids Control - Balanscykel - Loopfiets 10 Tum Junior Grå/Turkos
  Med denna coola Skids Control lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Balanscykeln har en speciell anatomiskt formad sadel och fulla gummihjul för en bekväm åktur. Styret och sadeln är lätta att ta justera. Denna balanscykel med en 10 tum hjul storlek är lämp
 • BERG Biky Retro löpcykel, grön

  BERG Biky Retro löpcykel, grön
  BERG Biky är en löpcykel för barn i åldrarna 2 till 5. Med sin distinkta design och dubbelbro framgaffel är BERG Biky ett iögonfallande och coolt utseende. Hjulet är tillverkat av lätt magnesium. Den har en styrvinkelbegränsare, en justerbar sadel och bekväma pneumatiska däck. Den lätta kraften Genom att använda de senaste produktionsteknikerna och lätt magnesium har BERG kunnat utveckla en särskilt stabil ram med en mycket Låg vikt. Detta gör hjulet väldigt enkelt att manövrera och framför allt fantastiskt att köra. Vikten av god ergonomi Biky är med sin låga instegning och den höjdjusterbara sadeln mycket tillgänglig och lämplig för barn med en höjd mellan 85 och 120 cm. Sadelklämman är integrerad i ramen och kan enkelt manövreras med den medföljande insexnyckeln. På detta sätt kan du enkelt och steglöst justera rätt höjd. Kontrollerad styrning Ett hjul är den bästa förberedelsen för oberoende cykling. Att balansera på två hjul och lära sig styra samtidigt är redan en stor utmaning för små barn. För att förhindra att styret oväntat snurrar har vi utrustat BERG Biky med en styrvinkelbegränsare som kan justeras till en position för nybörjare och en för avancerade förare. Produktinformation: Serie: BERG Biky City Material: magnesium Höjdjusterbar sadel Lågt inträde Perfekt för barn mellan 85 och 120 cm Ålder: Från 2 till 5 år Tekniska data: Pneumatiska däck Styrvinkelbegränsare Oändligt höjdjusterbar sadel Insexnyckel för justering Lätt magnesium - stabil ram Superlätt vikt gör det lätt att köra
 • Scoot and Ride MyFirst 3in1 Scooter - Rose

  Scoot and Ride MyFirst 3in1 Scooter - Rose
 • STOY 10" Vintage Springcykel Svart 24 mån - 4 år

  STOY 10
 • Small foot ® Impeller trike Maxi 2 i 1 rosa

  Small foot ® Impeller trike Maxi 2 i 1 rosa
  Cool och säker! This lätta, tre vandrare trike, som växer med ditt barn, anpassar sig perfekt till ditt barn med sin 3-faldiga höjdjusterbara sadel och 3-faldigt justerbara sätesavstånd! För nybörjare den säkra, trehjuliga versionen med två bakhjul är idealisk - om inlärningens ram och balans tillåter det, kommer det att omvandlas till ett klassiskt hjul! Styret med styrlåsbegränsare ger ett plus i säkerhet! Favoritleksaker & amp co. hitta rum i den avtagbara styrväskan. Gummihandtag, oförstörbara mjuka EVA-däck och det mjuka sätet ger körkomfort. Första elevens trehjuling, sedan impeller! Detta är den perfekta förberedelsen för att cykla utan träningshjul. Löpcyklar och triker tränar motorik, balans och samordning som inget annat barnfordon - och det individuellt! produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): ca. 72 x 38 x 45 cm mått sitthöjd: ca. 25 - 33 cm Max lastkapacitet: 50 kg Material: trä, plast, metall l Ålder: från 12 månader Uppmärksamhet Använd med skyddsutrustning. Används inte för vägtrafik!
 • Nordic Hoj Springcykel (Grön)

  Nordic Hoj Springcykel (Grön)
  Svenskdesignad springcykel från Nordic Hoj i gedigen hög kvalitet. Springcykeln är grön och utrustad med kraftig stålram, 10 tysta kullagrade massiva hjul, justerbart styre med styrlås samt justerbar sadel för att växa med barnet.
 • Hape My First Walking Trehjuling ljusgrå

  Hape My First Walking Trehjuling ljusgrå
  Min första trehjuliga löparcykel är den tippsäkra ingången till barncykelvärlden. Det tredje hjulet ger säkerhet och stabilitet och hjälper till att motverka små instabiliteter hos ungdomar. Den låga vikten och den höj- och sänkbara, bekväma sadeln stöder en mobil start under de första levnadsåren. Tack vare de elastiska och slitstarka TPU-däcken är det inget som står i vägen för en smidig resa. Produktdetaljer: Mått (längd x bredd x höjd): 58 x 29,5 x 40 cm Vikt: 1,45 kg Högsta lastvikt: 25 kg Material: PP, TPR, EVA, ABS, TPE, aluminium. Ålder: Från 12 månader Försiktighet Det här lekfordonet har potentiellt vassa kanter och smådelar och måste monteras av en vuxen. Förvaras utom räckhåll för spädbarn. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Läs igenom bruksanvisningen och viktig information noggrant innan du använder den löpande trehjulingen (lekfordonet) och behåll dem för vidare användning! Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Osäker på vilken storlek ditt barn ska ha på springcykeln? Vi har gjort en utförlig storleksguide för balanscyklar. Där kan du se hur du tar mått på ditt barn och hittar rätt cykelstorlek.

Olika material på springcyklar

Metall är det vanligaste materialet som cyklar tillverkas i och det gäller även dessa barncyklar. Lättmetall som aluminium gör en springcykel enkel att hantera för det lilla barnet. Tålig stålram ger bättre skydd mot stötar och tål mer vikt.

En springcykel i trä är också lätt att lyfta och har ofta en snygg design. Cykelns ram kan vara målad och formad på många olika sätt.