Springmotorcykel

Att köra på en motorcykel som brummar högt är det flera barn som drömmer om. Det finns flera modeller av springmotorcykel som efterliknar motorcyklar man kan se på vägarna. Med hjälp av fötterna kan barnet gå eller springa fram och samtidigt träna balansen. Motorljudet följer inte med, men det är vi övertygade om att ditt barn kan fixa på egen hand!

Här följer nu en sammanställning med olika förslag på springmotorcyklar som leksaksbutiker säljer online. Klicka på bilden för att komma till produktsidan där du kan läsa mer detaljer om storlek, rekommenderad ålder osv.

Springmotorcyklar hos leksaksbutiker online

 • Injusa - Rayo Springcykel

  Injusa - Rayo Springcykel
  Kul balansmotorcykel för de minsta i familjen. Hjälper barnet med balansträningen. Mått: 67 x 26 x 47 cm.
 • Injusa - Repsol Springcykel

  Injusa - Repsol Springcykel
  Springmotorcykel för dom minsta i familjen. Breda hjul gör att barnet inte behöver hålla balansen lika mycket. 
 • Injusa - Spiderman Springcykel

  Injusa - Spiderman Springcykel
  Den här supercoola springcykeln är något helt otroligt cool. Inte bara är den formad som en motorcykel - den är täckt utav bilder på Spindelmannen! Den coola superhjälten syns både framme på styret, och längst hela motorcykelns sida. Ditt barn kommer inte bara se ut som en hjälte när de springer fram på denna motorcykel - de tränar även upp sin balans och koordinationsförmåga. Perfekt för alla Spindelmannen-fans!
 • Injusa - Winner Springcykel

  Injusa - Winner Springcykel
  Häftig och detaljerad balansmotorcykel som hjälper ditt barn med balansträningen. Mått: 99 x 46 x 61 cm. 
 • BIG Sport Bike, grön

  BIG Sport Bike, grön
  BIG Sport Bike i grön färg passar perfekt för barn från 18 månader och är därför en idealisk babywalker för inomhus och utomhus. Det breda, lågt sittande sätet ger en idealisk sittställning och optimalt stöd. Det ergonomiska styret är utrustat med barnvänliga grepp med handskydd. De förhindrar att de glider och skyddar samtidigt de små händerna om ryttarna råkar stöta till något. Begränsningen av styrvinkeln ger ytterligare säkerhet vid kurvtagning genom att öka tippstabiliteten. BIG har lagt särskild vikt vid vidareutveckling av de redan beprövade breda hjulen. De nötningsbeständiga premiumhjulen med mjuk materialbeläggning ger ett utmärkt grepp och ett tyst rullningsljud. En särskild höjdpunkt light för små ryttare är den elektroniska ljudmodulen under det främre framlocket. Genom att trycka på den spelas tre realistiska motorcykelljud upp. Batterier för teständamål ingår redan. BIG -sportcykeln är lätt att transportera tack vare det praktiska bärhandtaget på baksidan. BIG Sport Bike i ädel antracit och fräscha gröna element är ett verkligt blickfång på Design . Den fräcka looken kompletteras av modern e-stickers i Racing looken. Produktdetaljer: Mått (längd x bredd x höjd): 62,5 x 34,5 x 46 cm Lastkapacitet: 25 kg Ålder: Från 18 månader
 • Injusa - Spiderman Springmotorcykel

  Injusa - Spiderman Springmotorcykel
  Kul balansmotorcykel för de minsta i familjen. Hjälper med balansträningen. Mått: 69 x 27,5 x 49 cm.
 • BERG Biky Mini röd

  BERG Biky Mini röd
  Är Biky City fortfarande lite för stor för dig, men du vill ändå börja cykla? Ta sedan samma modell med 10-tumsfälgar - Biky Mini! Det gör det lite lättare att sätta sig på cykeln. Du kan börja rida från 2 års ålder. Och om du inte känner för det längre kan mamma eller pappa bära din bikini bekvämt. Det är så lätt. BERG Biky Mini är en löparcykel för barn mellan 2 och 5 år. BERG Biky Mini med sin slående Design och framgaffel med dubbla broar är en iögonfallande och cool look. Cykeln är tillverkad av lättviktigt magnesium. Den har en styrvinkelbegränsare, en justerbar sadel och bekväma luftdäck. Power för lättviktare Genom att använda den senaste produktionstekniken och lättviktsmagnesium har BERG kunnat utveckla en mycket stark ram med mycket låg vikt. Detta gör motorcykeln mycket bekväm att manövrera och framför allt fantastisk att köra. Vikten av god ergonomi Med sitt låga insteg och sin höjdjusterbara sadel är Biky Mini mycket lättillgänglig och lämplig för barn som är mellan 85 cm och 120 cm långa.Sadelklämman är integrerad i ramen och är lätt att använda med hjälp av den medföljande insexnyckeln. På så sätt kan du enkelt och steglöst justera den rätta höjden. Kontrollerad styrning En löparcykel är den bästa förberedelsen för självständig cykling. Att balansera på två hjul och samtidigt lära sig att styra är en stor utmaning för små barn. För att förhindra att styret vänder sig om oväntat har vi utrustat BERG Biky med en styrvinkelbegränsare som kan justeras till en position för nybörjare och en för avancerade cyklister. Produktdetaljer: Serie: BERG Biky Mini Mått (längd x bredd x höjd): 82,5 x 41,5 x 47,5 cm Höjdjusterbar sadel Lågt inträde Material: Magnesium Max. Max. användarvikt: 30 kg Ålder: Från 2 till 5 år Tekniska data: 10 EVA pneumatiska däck Begränsning av styrvinkel Robust framgaffel i stål Steglöst höjdjusterbar sadel Inbyggt fotstöd med halkfri tejp Lättviktig magnesium - stark ram Superlätt vikt gör det lätt att rida Vikt: 3,6 kg
 • Injusa - Running Motor Neox Repsol 69 Cm Orange / Svart

  Injusa - Running Motor Neox Repsol 69 Cm Orange / Svart
 • Injusa - Kawasaki Springmotorcykel

  Injusa - Kawasaki Springmotorcykel
  Den här supercoola springmotorcykeln är inspirerad av en riktig Kawasaki-motorcykel och kommer att göra ditt barn till den coolaste ungen i kvarteret! Den har många naturtrogna detaljer från de riktiga motorcyklarna. En springcykel är ett perfekt redskap för ditt barn att träna sin balans och koordination. Inte bara är den lärorik, den är även superrolig och passar alla små motorcykelfantaster! I snyggt grön och svart så kommer ditt barn älska denna motorcykel!
 • Injusa - Paw Patrol Springmotorcykel

  Injusa - Paw Patrol Springmotorcykel
  Fin springmotorcykel med motiv av de söta hundarna från Paw Patrol. Springcykeln håller en hög kvalitet och är designad med massor av detaljer och fina färger. Klistermärkena på motorcykeln är fastsvetsade i plasten så dessa inte ramlar av eller bleknar.

Är springmotorcykel och gåmotorcykel samma sak?

En del leksakstillverkare kallar de för gåmotorcykel. Det är väl egentligen samma sak eftersom man tar sig fram på samma sätt med fötterna. Däremot kan det vara en storleksskillnad där gåmotorcykeln vänder sig till de allra minsta barnen och en springmotorcykel är något större och för barn över 3-4 år.