Springmotorcykel

Att köra på en motorcykel som brummar högt är det flera barn som drömmer om. Det finns flera modeller av springmotorcykel som efterliknar motorcyklar. En gåmotorcykel är bra för barn att träna balansen på.

Vi har sökt fram springcyklar som ser ut som motorcyklar. De går att beställa från leksaks- eller sportbutiker online. Det enda som inte ingår är motorljudet, men vi är övertygade om att det kan ditt barn fixa själv!

Springmotorcyklar hos leksaksbutiker online

 • PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)

  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
 • Injusa - Running Motor Neox Repsol 69 Cm Orange / Svart

  Injusa - Running Motor Neox Repsol 69 Cm Orange / Svart
 • Injusa - Springmotorcykel Tundra Tornado 69 Cm Blå/Grön

  Injusa - Springmotorcykel Tundra Tornado 69 Cm Blå/Grön
 • BIG Sportcykel balanscykel röd

  BIG Sportcykel balanscykel röd
  Detaljer om produkten: Ålder: från 18 månader Balanscykeln BIG Sport Bike i färgen röd är det perfekta gånginlärningsfordonet för inomhus och utomhus: den stöder rörelsebehovet, barn tränar sin koordinationsförmåga medan de cyklar och tränar även sitt balanssinne på ett lekfullt sätt Den breda, låga sitsen ger en idealisk körställning och optimalt stöd Det ergonomiska styret är utrustat med barnvänliga grepp inklusive handskydd Dessa förhindrar att styret glider och skyddar samtidigt små händer om de små åkarna skulle råka stöta emot något Begränsningen av styrvinkeln ger extra säkerhet vid kurvtagning och ger därmed ökad tippstabilitet BIG har lagt särskild vikt vid vidareutvecklingen av de redan beprövade, breda hjulen De slitstarka premiumhjulen med beläggning av mjukt material ger utmärkt grepp och ett tyst rullningsljud De dubbla däcken på bakhjulet ger också optimal stabilitet En absolut höjdpunkt light för barn är den elektroniska ljudmodulen under frontluckan Tre realistiska motorcykelljud spelas upp när man trycker på dem Batterier för teständamål ingår redan Den röda balanscykeln BIG Sport Bike är lätt att transportera tack vare det praktiska bärhandtaget baktill Balanscykeln BIG Sport Bike i ljusrött och elegant svart är också ett riktigt blickfång på Design Den fräcka looken kompletteras av modern e-stickers i Racing -look Den realistiska Design ger en autentisk motorcykelkänsla Det röda BIG Sport Bike-hjulet tillverkas i fabriken modern en BIG i Tyskland och har testats för maximal säkerhet Mått och vikt: Monterade mått (längd x bredd x höjd): 62,5 x 34,5 x 46 cm Vikt: 3,81 kg Material & skötsel: Material: Skötsel:
 • PUKY® Springcykel LR 1 BR Supermoto

  PUKY® Springcykel LR 1 BR Supermoto
  Detaljer om produkten: Ålder: från 24 månader Den perfekta introduktionen till barns rörlighet Ram med lågt insteg Stötsäker pulverlackering Styrdynor ingår Bakre stänkskärm i plast Med fotplatta Sadel för specialhjul Pneumatiska komforthjul (50-203 eller 12,5 x 2,00) med färgad sidovägg Kullagrade hjul och styrning Nummerskylt Höjdjusterbar sadel och styre Mått och vikt: Mått vid montering (längd x bredd x höjd): 90 x 34-43cm. Vikt: 6,4 kg

Är springmotorcykel och gåmotorcykel samma sak?

En del leksakstillverkare kallar de för gåmotorcykel. Det är väl egentligen samma sak eftersom man tar sig fram på samma sätt med fötterna.

Däremot kan det vara en storleksskillnad där gåmotorcykeln vänder sig till de allra minsta barnen och en springmotorcykel är något större och för barn över 3-4 år.