Springmotorcykel

Att köra på en motorcykel som brummar högt är det flera barn som drömmer om. Det finns flera modeller av springmotorcykel som efterliknar motorcyklar man kan se på vägarna. Med hjälp av fötterna kan barnet gå eller springa fram och samtidigt träna balansen. Motorljudet följer inte med, men det är vi övertygade om att ditt barn kan fixa på egen hand!

Här följer nu en sammanställning med olika förslag på springmotorcyklar som leksaksbutiker säljer online. Klicka på bilden för att komma till produktsidan där du kan läsa mer detaljer om storlek, rekommenderad ålder osv.

Springmotorcyklar hos leksaksbutiker online

 • Injusa - Repsol Springcykel

  Injusa - Repsol Springcykel
  Springmotorcykel för dom minsta i familjen. Breda hjul gör att barnet inte behöver hålla balansen lika mycket. 
 • PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)

  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
  PUKY - LR 1 L PLUS Supermoto Edition - Black (4099)
 • Injusa - Paw Patrol Springmotorcykel

  Injusa - Paw Patrol Springmotorcykel
  Fin springmotorcykel med motiv av de söta hundarna från Paw Patrol. Springcykeln håller en hög kvalitet och är designad med massor av detaljer och fina färger. Klistermärkena på motorcykeln är fastsvetsade i plasten så dessa inte ramlar av eller bleknar.

Är springmotorcykel och gåmotorcykel samma sak?

En del leksakstillverkare kallar de för gåmotorcykel. Det är väl egentligen samma sak eftersom man tar sig fram på samma sätt med fötterna. Däremot kan det vara en storleksskillnad där gåmotorcykeln vänder sig till de allra minsta barnen och en springmotorcykel är något större och för barn över 3-4 år.