Gilla och dela oss!

Köpa springcykel på Biltema

Biltema säljer springcyklar i metall och i trä. Som så mycket annat är det billigt att handla på Biltema. Du kan köpa en springcykel för ibland så billigt som 300 kr upp till som mest 600 kr i storlekarna 10-12 tum. Att de är billiga behöver inte betyda att de är av dålig kvalité.

Om du är rädd för att cykeln ska bli nött alldeles för snabbt bör du undvika att köpa cykeln i trä. Det främsta slitaget uppstår när cykeln ramlar och nöts mot asfalten. Små barn som lär sig cykla ramlar, det hör till. Springcyklar har heller inga cykelstöd och när barnet cyklat klart är det lätt att cykeln bara släpps och låts falla till sidan.

Biltemas springcyklar på nätet

Om du vill kolla in Biltemas sortiment av springcyklar kan du kolla in deras hemsida.

http://www.biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Cyklar/Barn/

Där finns utförlig information om storlekar, färger, material och priser. Du kan också hitta instruktioner för montering samt andra dokument att ladda ner.

Billigare hos Lekmer just nu

Just nu kostar den billigaste springcykeln 599 kr på Biltema. Det är en rosa Övningscykel och kanske inte faller alla barn i smaken. Om du inte behöver köpa en ny cykel precis nu, så vänta. Det kan hända att Biltema tar in andra modeller och säljer de till lägre pris.

Ska du köpa en ny springcykel just nu så är vår rekommendation att köpa på nätet. Leksaksbutiken Lekmer har många billiga springcyklar att välja bland och du hittar alltid någon för under 400 kr.

Gå till Lekmer
Lekmer logo

Handla på närmsta Biltema varuhus

Du kan inte handla online från Biltema. Däremot kan du skapa en inköpslista som du kan skriva ut och ta med till närmsta varuhus.

Startsidan | Om sidan | Sajtkarta | Integritetspolicy