Banwood balanscyklar

Balanscyklarna från Banwood ser väldigt mycket ut som en vanlig cykel. Den har stålram, en skön sadel, styre med cykelkorg och ringklocka. Det som skiljer är att det saknas trampor och det finns ingen broms för det är springcyklar.

Med den här typen av cykel kan det lilla barnet känna sig stor och självständigt ta sig fram på bara två hjul. Farten blir inte högre än vad motoriken klarar av, vilket kan kännas skönt för dig som förälder. Behöver man bromsa sätter man ner fötterna i marken.

Alla cyklarna från Banwood är utrustade med cykelkorg. Här kan man stoppa sin favoritnalle och låta den följa med ut på en cykeltur. Kanske följa med till dagis eller till kiosken och köpa lördagsgodis.

Populärt inom Banwood balanscyklar

 • Banwood - Balanscykel - First Go! 12 - Bonton R Gräddvit

  Banwood - Balanscykel - First Go! 12 - Bonton R Gräddvit
  Här kommer den omåttligt populära balanscykeln från Banwood! En säker och designad balanscykel, gjord så att de minsta skall kunna njuta av att rulla fram på två däck. Sadel och styre går enkelt att justera så att barnet kan växa med balanscykeln, och på så sätt främja balans samt utvecklingen till att lära sig cykla på sin första riktiga cykel!
 • Banwood Springcykel - First Go! - Vit

  Banwood Springcykel - First Go! - Vit
 • Banwood Springcykel - First Go! - Rosa

  Banwood Springcykel - First Go! - Rosa
 • Banwood Springcykel - First Go! - Creme

  Banwood Springcykel - First Go! - Creme