Krea balanscyklar

Krea logotyp

Springcyklarna från märket Krea är för de allra minsta. Cyklarna har en tålig fast metallram som tål det mesta. Sadeln kan justeras i höjd från 29,5 cm som lägst upp till 35 cm. Styret är något högre än sadeln, vilket ger en skön upprätt sittställning så att barnet kan fokusera på att träna balansen.

Även styret går att justera från 40 cm - 50 cm. Kreas springcyklar passar från 2 år upp till ca 5-6 år. De finns i blå och röd färg.

Populärt inom Krea balanscyklar

 • KREA Löpcykel svart i trä

  KREA Löpcykel svart i trä
  Köp KREA Löpcykel svart i trä här!
 • Krea Springcykel Blå

  Krea Springcykel Blå
  Krea Springcykel Blå är till för de allra minsta. Springcykeln har en tålig fast metallram, sadeln kan justeras i höjd från 29,5 cm som lägst upp till 35 cm. För att skapa en skön upprätt sittställning är styret något högre än sadeln och då kan barnet istället fokusera på att träna balansen. Styret kan justeras från 40 cm- 50 cm.
 • Krea Springcykel Röd

  Krea Springcykel Röd
  Krea Springcykel Röd är till för de allra minsta. Springcykeln har en tålig fast metallram, sadeln kan justeras i höjd från 29,5 cm som lägst upp till 35 cm. För att skapa en skön upprätt sittställning är styret något högre än sadeln och då kan barnet istället fokusera på att träna balansen. Styret kan justeras från 40 cm- 50 cm.